Verzending en voorwaarden webwinkel

Verzendkosten

Uw bestelling wordt verstuurd nadat wij uw betaling hebben ontvangen. De verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte van het artikel en het land waar het toe gestuurd moet worden. Voor Nederland is dat € 6,95 excl BTW (€ 8,41 incl BTW).

Afhalen in Zwaagdijk-Oost

Het is mogelijk uw bestelling af te halen in Zwaagdijk-Oost. Bij het bestellen kunt u aangeven dat u de bestelling wilt afhalen.

Statiegeld

Bij Triumphcentre Nico Baas kunt u een artikel kopen waar statiegeld voor betaald dient te worden. Bij de levering ontvangt u een retourblad voor het oude artikel. Dit dient ingevuld meegestuurd te worden met het in te leveren artikel. Na beoordeling van het artikel zal het statiegeld worden terugbetaald. Het statiegeld artikel dient binnen 6 maanden na bestelling bij Triumphcentre Nico Baas ontvangen te zijn. Daarna vervalt de statiegeld regeling. Problemen met de verzending, bij of door het bedrijf dat zorg draagt voor de verzending naar ons, zijn voor uw risico. Bewaar daarom altijd uw verzendbewijs.

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 excl BTW (€ 8,41 incl BTW) per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@triumphcentre.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.